Deelnemer Lien nam een kijkje in de keuken van Francine en Griet in Ganagobie.
Wat staat er op het menu?
Assiette Gourmande. Een lekkere salade van kokkin Francine met tomaat, sla, spek en geitekaas, aangevuld met heerlijk Frans brood.
Wat is het geheim van het recept?
De keukenploeg van jaren geleden hadde groep eten gebracht op tweedaagse . Daarna wilden ze in de supermarkt zelf nog graag iets gaan kopen, maar die was gesloten van half een tot half drie. Ze zochten dus maar op een terrasje in Les Mées en bestelden een assiette gourmande . Ze vonden het zo lekker dat ze het direct hebben opgeschreven en daarna nog vele malen zelf op kamp hebben gemaakt.
Hoe kan je het verpesten?
Eigenlijk niet echt, misschien door er in te niezen of het zoutvat in te gooien.
Wat is het toprecept van het kookteam?
Het superdeluxe buffet op een van de laatste avonden.
Reacties
Om reacties te zien en te reageren op dit artikel moet je je eerst even aanmelden via het menu bovenaan. Tot gauw.